top of page

MENOVINKIT 

Kokeile uutta ja ole utelias!
Helsingistä itään suosittelee ajankohtaisia tapahtumia Kotkassa, Lapinjärvellä, Pyhtäällä ja Strömforssissa

Navetta Blues
Pyhtään Siltakylässä 30.6.2018

Suomen ensimmäinen blues-battle 

 

Blues soi neljännen kerran entiseen navettarakennukseen entisöidyissä Timo Teippi -yrityksen tiloissa Pyhtäällä. Tunnelmallisella vintillä esiintyvät Tomi Leino Trio ja Ismo Haavisto Trio


Ohjelmistossa kuullaan muun muassa uutta tuotantoa Haaviston trion tänä vuonna ilmestyneeltä levyltä. 

 

Uutta on myös Suomessa ensimmäistä kertaa järjestettävä blues battle eli kahden bändin hyvähenkistä blueskukkoilua samalla lavalla samaan aikaan.

- Mahtavaa päästä mittelöimään Suomen parhaimmistoon kuuluvien bluesmiesten kanssa, kertoo Ismo Haavisto tunnelmiaan.

 

Navetan Vintin musiikki-iltoja on tänä vuonna ollut järjestämässä bluesmama Terhi Kuneliuksen lisäksi pyhtääläiset kulttuuriaktiivit Auli Griinari ja Pia Nuuttila yhteistyössä Helsingistä itään -hankkeen kanssa.

 

- Navetan Vintillä on nyt nostetta laajempaakin tapahtumatuotantoon, iloitsee aiemmin omin voimin bluestapahtumaa uurastanut Terhi Kunelius Timo Teipin mainosalan yrityksestä. 

 

Terhi Kunelius kunnosti yhdessä miehensä Timo Terin kanssa entisestä Pyhtään vaivaiskodin navetasta toimipaikan yritykselleen. Timo Teipin Navetan vaiheita ja ainutlaatuista atmosfääriä on ikuistettu myös Onnellinen kivikasa -nimiseen kirjaan.


Navetta Bluesin liput: Ennakkoon 25 € ja ovelta 30 €. 
Lipunmyynti: Pyhtään Pullis, Cafe Sagitta, Navetta/Terhi, Auli, Karhulassa Illumitech lightning store, Kotkassa kirjaston kahvila Sonetti. Tiedustelut navetanvintti@outlook.com.


Paikka: Timo Teipin Navetan Vintti, Siltakylä, Pyhtää

Aika: 30.6 klo 19-01

Lisätiedot: Navetta Blues


Navetan Vintillä järjestetään myös jazz-ilta viininmaisteluineen 25.8.2018. Navetta Jazzissa esiintyvät Eero Koivistoinen Kvartet ja Puro jazz 
Quartet. Lisätiedot: Navetta Jazz

Lisätietoja Timo Teipin Navetan historiasta 

 

Oletko kiinnostunut yhteisestä bussikuljetuksesta joko Navetta Bluesiin tai Navetta Jazziin?

 

Jos Helsingistä, Porvoosta tai Loviisasta olisi lähdössä yhteensä 15 kyytiläistä Pyhtäälle 30.6. tai 25.8. Navetan musiikki-iltoihin, niin Helsingistä itään -projekti voi järjestää edestakaisen bussikuljetuksen.

 

Bussikyydistä kiinnostuneet, ottakaa yhteys Marit Hohtokariin, email marit.hohtokari@hohtokari.fi
 

bottom of page