top of page

MENOVINKIT 

Kokeile uutta ja ole utelias!
Helsingistä itään suosittelee ajankohtaisia tapahtumia Kotkassa, Lapinjärvellä, Pyhtäällä ja Strömforssissa

Pyhtään Lintuhoitolan
20-vuotisjuhlat 16.6.2018

Hoitola luonnonvaraisille loukkaantuneille linnuille.

Suomessa eläinsuojelu- ja luonnonsuojelulain perusteella sairasta, vahingoittunutta tai muuten avuttomassa tilassa olevaa luonnonvaraista tai rauhoitettua eläintä on pyrittävä auttamaan. 

 

Pyhtään lintuhoitola perustettiin vuonna 1998 tähän tarpeeseen, ja se toimii yhä osana loukkaantuneiden luonnonvaraisten eläinten hoitoverkostoa. Pyhtään lintuhoitola on harvinaisuus maassamme, muita lintujen hoitopaikkoja ovat Korkeasaaren eläintarha ja Heinolan lintuhoitola. 

Arto Hokkasen ja hänen perheensä toimesta lukemattomat siipirikkoiset ja luokkaantuneet  linnut ovat saaneet Lintuhoitolassa hoivaa  - osa palaten takaisin luontoon, osa jääden hoitolan huolenpitoon.

 

16.6.2018 Lintuhoitola kutsuu kaikkia lintujen ystäviä juhlimaan merkkivuotta kakkukahvien ja ohjelman muodossa. Nähtävillä lintujen lisäksi on pupuja, viiriäisiä ja lampaita. Ohjelmassa on myös lintudokumentin ensiesitys sekä kierros Stockforsin Patruunan talossa ja pakkausmuseossa.  Lisäksi voi kokeilla karting-ajoa sekä kokoe idyllisen lauttaretken Kymijoella. 

Osoite: Harjuntie 111, 49270 Pyhtää Stockfors
Aika: klo 16.6.2018 klo 11-16

Lisätiedot: Pyhtään Lintuhoitola 20 vuotta

bottom of page