top of page

MATKAN TEKIJÄT

Matkalla Helsingistä itään tien päällä ideoiden, suunnitellen ja toteuttaen.

Ihmisiä Helsingistä itään  -projektin taustalla

Marit Hohtokari

Marit vastaa Helsingistä itään -projektin toteutuksesta

Yrittäjä, hiljaisten signaalien nappaaja, ideoija ja toteuttaja. Valmentaja, kouluttaja, mentori ja sparraaja. Ihmisten etsijä ja yhdistäjä. www.hohtokari.fi

"Minut saa innostumaan mahdollisuus saada aikaan jotain, josta on vain aavistus. Uskon intuition vahvaan voimaan ja se tuo luokseni oikeat ihmiset oikeaan aikaan tekemään todeksi sen, minkä aluksi vain aavistin hiljaisen signaalin helähdyksenä."

Anna Häkkinen

Anna auttaa, sparraa, ideoi

Anna on mukana Helsingistä itään -projektissa osana HUMAKin kulttuurituottajan opintojaan. Hän on taustaltaan Venäjään ja Itä-Eurooppaan erikoistunut toimittaja ja matkakirjailija sekä tapahtuma- ja kulttuurituottaja.

 

”Rosoinen, salainen ja suljettu ovat asioita, jotka saavat minut liikkeelle. Helsingistä itään -projektissa minulle on tärkeintä loistavien, vielä uinuvien ideoiden näkyväksi tekeminen ja karismaattisiin, idearikkaisiin tekijöihin tutustuminen Kotkassa, Strömforsissa, Pyhtäällä ja Lapinjärvellä. Upeaa energiaa ja voimaa!” 

Maarit Piippo

Maarit viestii, editoi ja koordinoi

Toimittaja ja viestijä somessa ja livessä, kulttuurientusiasti sekä taide- ja ruokateemoihin erikoistunut matkaopas. Ideoiden metsästäjä ja konseptien kehittäjä.

 

"Intohimoni on sanoittaa se, mikä on vielä ilmassa ja hahmottumassa. Helsingistä itään -projektissa on kiehtovalla tavalla monta ideaa nupuillaan ja monia mahdollisuuksia ilmassa - napattavissa toimivaa toteutusta ja osuvaa kiteytystä varten."

Privaatisti viestittelen myös Instagramissa ja  Twitterissä

Please reload

bottom of page