ELÄMYKSET PYHTÄÄLLÄ

Sykähdyttäviä hetkiä, luonnon läheisyyttä ja paikallisherkkuja.

Miltä tuntuu vapaapudotus lentokoneesta 180 kilometrin tuntinopeudella? Vapaapudotuksen huuman voi kokea hauskasti ja turvallisesti Sirius Sportin perehdyttävän oppaan ohjauksella.

 

Pyhtääläisessä vapaa-ajan urheilukeskuksessa puhaltava suotuisat surffituulet vuoden ympäri.  Sirius Sportista löytyy myös kiipeilypuisto, minigolfrata ja moottoripyörämuseo.

 

Autenttisia luontoelämyksiä tarjoaa Valkmusan kansallispuisto, jossa parin kilometrin mittaiset  pitkospuut kantavat yli suomaiseman ja jylhästi kallioisen Moronvuoren reitin varrella voi kurkistaa peikkojen luolaan.

 

Pyhtääseen kuuluu myös Pohjanlahdella sijaitseva kesäparatiisi Kaunissaari, jossa tanssitaan vanhan ajan juhannustanssit ja koetaan muinaistulien yö elokuun hämyssä. Paikallisia kalaherkkuja pääsee maistelemaan Kaunissaaren Majassa sekä Pyhtään saaristomarkkinoilla.

(Kuva: Julia Kivelä / Cursor)

Vapaapudotusta, surffailua ja kiipeilyä - Sirius Sport on ainutlaatuinen paikka erilaisille aktiviteeteille. Pyhtäällä kiehtoo myös Valkmusan suo ja Kaunissaaren kesäparatiisi.