top of page

ELÄMYKSET PYHTÄÄLLÄ

Sykähdyttäviä hetkiä, luonnon läheisyyttä ja paikallisherkkuja.

Miltä tuntuu vapaapudotus lentokoneesta 180 kilometrin tuntinopeudella? Vapaapudotuksen huuman voi kokea hauskasti ja turvallisesti Aeronautican perehdyttävän oppaan ohjauksella.

 

Pyhtääläisessä vapaa-ajan urheilukeskuksessa puhaltavat suotuisat surffituulet vuoden ympäri.  Aeronautica tarjoaa myös monipuolisia vapaa-ajan elämyksiä maalla, vedessä ja ilmassa.

 

Autenttisia luontoelämyksiä tarjoaa Valkmusan kansallispuisto, jossa parin kilometrin mittaiset  pitkospuut kantavat yli suomaiseman ja jylhästi kallioisen Moronvuoren reitin varrella voi kurkistaa peikkojen luolaan.

 

Pyhtääseen kuuluu myös Pohjanlahdella sijaitseva kesäparatiisi Kaunissaari, jossa tanssitaan vanhan ajan juhannustanssit ja koetaan muinaistulien yö elokuun hämyssä. Paikallisia kalaherkkuja pääsee maistelemaan Kaunissaaren Majassa sekä Pyhtään saaristomarkkinoilla.

(Kuva: Julia Kivelä / Cursor)

Vapaapudotusta ja sisäsurffausta - Aeronautica on ainutlaatuinen paikka tavallista erikoisemmille aktiviteeteille. Pyhtäällä kiehtoo myös Valkmusan suo ja Kaunissaaren kesäparatiisi.
bottom of page