top of page

MENOVINKIT 

Kokeile uutta ja ole utelias!
Helsingistä itään suosittelee ajankohtaisia tapahtumia Kotkassa, Lapinjärvellä, Pyhtäällä ja Strömforssissa

Kohtaamisia Kotkassa 19.5.2018
Katariinan Meripuistossa

Kotkassa kohdataan päivänä, jolloin kukaan ei ole yksin.

Aurinko paistaa ja puistotapahtuman ohjelma on julkistettu!

 

Katariinan Meripuistossa soi elävä musiikki ja runot raikuvat, luvassa on taikuutta, teatteria ja tanssiesityksiä. Mukana ovat mm. saksofonisti Jyri Vanhala, Roni & Topi Duo, Sanna Pekonen, Toni Eurasto, Ella Tepponen, Piko, Nella, Juha-Pekka Putkonen, Outi Karhu, taikuri Markku Linden & Cassu, naiskuoro Kawai ja Taivaanraapijat ensamble. Juontajana häärii Jalle Niemelä.

 

Tule kokeilemaan, ihastumaan ja osallistumaan! Kikattele naurujoogassa klo 14, ihastele tanssinäytöstä, rauhoitu taijin parissa ja pyörähtele lavatanssien tahdissa. Tule joogaamaan yhdessä, pariharjoittein klo 15–15.30 ja 16–16.30. Meripuiston ohjelma ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

 

Omaa ohjelmaa on myös lapsille! Keppihevostytöt laukkaavat paikalle ja pääset seuraamaan skedekoulun vauhdikasta menoa. Ihastele paloautoa ja kasvomaalausta, hali Otso-nallea ja tapaa Panda. Kirjastoautokin hurauttaa Katariinaan ja nappaa lukumummon mukaansa. Pääset myös kurkkaamaan telttaan ja tutustumaan retkeilyn maailmaan.

 

Yhdistykset ja seurat pystyttävät herkku- ja kahvilakojunsa, joiden tuotto menee heidän toimintansa tukemiseen. Tarjolla on mm. ruismarjapuuroa, kahvia, pullaa, grillimakkaraa ja vohveleita. Tulet syttyvät nuotiopaikoilla, joten voit napata myös omat eväät matkaan.

Inka Setälä kertoo, mikä innostaa Kotkassa.

Lisätiedot: Kohtaamisia Kotkassa

bottom of page